NOWE FORUM ZAPRASZAMY !!!!!!!!!
Cane Corso Italiano
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum NOWE FORUM ZAPRASZAMY !!!!!!!!! Strona Główna
->
Rozmowy o wszystkim OFF
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
FORUM
----------------
Wiadomości od Administratora, propozycje i pomoc
Rozmowy o wszystkim OFF
FORUM MIŁOŚNIKÓW RASY
----------------
Wszystko o Cane corso
Weterynaria
CANE CORSO ITALIANO W POLSCE i NA ŚWIECIE
----------------
Album
Katalog Psów
Katalog Suk
Szczeniaki i Hodowle
Wystawy 2006
Wyniki wystaw 2006
Hodowla i biurokracja
CANE CORSO i PSY W TYPIE RASY w potrzebie
----------------
Do oddania
Happy and
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
Edpoterdickbas
Wysłany: Wto 4:31, 13 Mar 2007
Temat postu:
Carmen Electra Giving A Head And Taking A Load!
http://Carmen-Electra-Giving-A-Head-And-Taking-A-Load.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=1197567
lejDusia
Wysłany: Nie 17:46, 19 Mar 2006
Temat postu:
Ambitnie zrobilam dzis niedzielny obiad, hihi
.
Naszczescie nawet mnie udalo sie wytworzyc jadalna potrawe
z "
Pomysł na... kurczaka w sosie śmietanowo - ziołowym
"
podaną wraz z ziemniaczkami puree i ogórkiem kiszonym
.
ATHENA
Wysłany: Nie 7:38, 19 Mar 2006
Temat postu:
ALE SUPER
jutro zrobie
aha SAIDA-- a te cannelonni to surowe nadziewasz tak?
ja kiedys robilam canneloni mielonym i sosem, i nadziewalam surowe canneloni, ale na pudelku bylo ze mam makaron ugotowac a potem nadziewac...
ciekawe jak...
SAIDA
Wysłany: Sob 23:31, 18 Mar 2006
Temat postu:
Canneloni ze szpinakiem i pieczarkami
Canneloni
Opakowanie mrożonego szpinaku ze smietaną
Pieczarki
Mozzarella
Serek topiony tzw., mordoklejka
Szpinak gotujemy, pieczarki drobno siekamy i dusimy na łyżce oliwy na patelni z wegetką
potem mieszamy szpinak i pieczarki, gdy farsz ostygnie nadziewamy canneloni układamy w naczyniu zaroodopornym,
Teraz sos
mordoklejkę w 3/4 szklanki wody gotujemy aż się rozpuści takim sosem zalewamy canneloni na wierzch posypujemy obficie mozzarellą do pieca na 18 stopni na około 20 minut.
Smacznego
Athena uwielbiam makarony i to w wegetariańskim wydaniu ( mięso jem sporadycznie kiepsko je przyswajam
ATHENA
Wysłany: Sob 18:42, 18 Mar 2006
Temat postu: NASZE GOTOWANIE :)
Jako,ze uwielbiam jesc... zakladam temat o gotowaniu
piszcie co lubicie, jak przyrzadzacie, przyprawiacie....
Ja na poczatek powiem,ze uwielbiam makarony, rozne byle nie na slodko
spagetti, zapiekane w roznych sosach... mniam
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin